Bousberg ext 1
Subtraction 5
Woningaanbod

In deze laatste fase van Villapark Bousberg is ruimte voor in totaal 34 woningen. Deze bestaan uit 23 villa’s die worden uitgevoerd in de hoofdtypes Eik, Iep en Vlier. Allemaal ruime woningen waarbij enkele zelfs beschikken over een souterrain. Naast deze projectmatige woningen komen er 11 vrije bouwkavels.

  • De Eik komt 4 keer voor in het plan, waarvan 3 met een souterrain.
  • De Iep komt 7 keer voor in het plan, waarvan 3 met een souterrain.
  • De Vlier komt 12 keer voor in het plan in twee varianten.

De woningen kenmerken zich door een modern ontwerp met buitenruimte in de vorm van een patiotuin die gericht is op het omliggende landschap. De privacy van de woningen wordt gewaarborgd door gebruik van hagen en beplanting.

Schermafbeelding 2023 11 02 om 16.27.40
Selecteer uw
favoriete woning
Bousberg ext 5

Eik

BOUWNUMMERS 1, 9 T/M 11

Met uitzicht op de bomenrij en het omliggende groen heeft patiowoning de Eik u heel wat te bieden. In totaal komen er vier Eiken voor in Villapark Bousberg, variërend in de ligging binnen het plan.

Bousberg ext 4

Iep

BOUWNUMMERS 2, 6, 7, 12, 14, 18 EN 20

De patiowoningen Iep zijn verspreid over het plan, waarbij elke woning een ander uitzicht heeft over het groen. De ene keer is dat de lagergelegen vallei, de andere keer een bomenrij of de nabijgelegen landerijen. De Iep komt zeven keer voor.

Bousberg ext 3

Vlier

BOUWNUMMERS 3 T/M 5, 8, 13, 
15 T/M 17, 19, 21 T/M 23

De Vlier komt het meeste voor in het plan Villapark Bousberg en wel in twee verschillende gevelkleuren: gaat u voor een prachtige donkerrood gemetselde woning of kiest u toch voor een witte woning?

Coöperatieve
vereniging

Kenmerkend aan dit plan is de oprichting van een coöperatieve vereniging waar alle kopers van fase 3 en 4 lid van zijn. Gezamenlijk krijgt u zeggenschap over het gemeenschappelijk groen. In de onderhoudskaart kunt u zien welk gebied openbaar terrein wordt en welk gedeelte onderdeel wordt van de vereniging. Zo ontstaat er een ruimtelijke en vriendelijke sfeer in de wijk.


DE VERKOOP IS GESTART

Momenteel zijn alle woningen en bouwkavels in optie. U kunt zich nog inschrijven als reservekandidaat.