Subtraction 5

11-06-2024

De verkoop is gestart!
Bousberg ext 2

Op de projectwebsite kunt u alle bouwnummers bekijken in de digitale kavelkaart. Via de kavelkaart kunt u uw voorkeur bepalen voor een of meer bouwnummers. Op de downloadpagina kunt u alle verkoopdocumenten bekijken. Denk hierbij aan de verkooptekeningen, de technische omschrijving, de situatietekening en informatie over de keuken en badkamer, maar ook aan juridische documenten.

Bekijk hier ook de brochure. Deze zoomt in op de architectuur, de plattegronden en bijzonderheden. Hiermee kunt u een goed beeld vormen hoe u straks gaat wonen in Bousberg! 

Inschrijfprocedure
Bousberg is nu officieel in verkoop, dus u kunt nu definitief digitaal inschrijven voor de bouwnummers waar uw voorkeur naar uit gaat. Let op, de inschrijving sluit op dinsdag 18 juni (12.00 uur), dus dan moet uw inschrijving uiterlijk bij ons binnen zijn. Na de digitale inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving in uw mailbox. Uiterlijk op 20 juni  zal de woningtoewijzing plaatsvinden en uiterlijk op  21 juni ontvangt u van de makelaar bericht of er een woning aan u is toegewezen.

Zelfs als u zich in het (recente) verleden al eens heeft ingeschreven en/of uw voorkeur voor bepaalde bouwnummers heeft aangegeven, moet u dit bij de start van de verkoop opnieuw doen. Als u dit niet doet, wordt u uitgesloten van de loting!

Financiële toets
U maakt overigens meer kans op een woning indien u een financiële toets toevoegt aan uw inschrijving. Voor deze financiële toets kunt u het model gebruiken dat op de website staat, bij de downloads.

Nog vragen? Neem gerust contact op met de makelaar! 

Wij wensen u succes met uw inschrijving! 

Interesse? Schrijf u in
als reserve kandidaat.

Alle zelfbouwkavels staan onder optie, u kunt nog
wel inschrijven als reserve kandidaat.

Interesse